brug for hjælp?

Lad mig hjælpe dig med din træning, vægttab eller med at leve et sundere liv. Kontakt mig for en uforpligtende snak og få en gratis prøvetræning i København.

Træning

Træningen, øvelserne og programmet designes efter dit niveau, mål og ønsker, uanset om du er en atlet eller begynder. Få det meste ud af din træning med min hjælp.

Viden

Som uddannet fysioterapeut og personlig træner, har jeg et stort kendskab til kroppen. Jeg baserer mit arbejde på videnskab og evidensbaseret praksis.

Online

Har du styr på det basale og gerne vil have eksperthjælp til at optimere din træning og kost? Spar op til 75% ved at vælge online coaching.

Hvorfor mig?

ingen bullshit

Hele træningsverden er fyldt med dårlige råd og myter, og det er svært at holde sig væk fra dem alle. Jeg hjælper dig med at styre uden om broscience og pseudovidenskab.

Erfaring

Jeg har trænet og coachet klienter med henblik på muskelopbygning, styrke, vægttab og genoptræning i flere år. Derudover har jeg mere end 13 års erfaring med styrketræning og fitness.

evidensbaseret

Mit arbejde tager ikke kun udgangspunkt i min mange års erfaring inden for fitnessbranchen, men lige så meget i den nyeste forskning inden for træning, muskelopbygning og ernæring.

Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig med din træning

online coaching

Vælg et online forløb og spar op til 75% ift. personlig træning. Få tilpassede træningsforløb og hjælp til kosten med løbende justeringer. Du får adgang til et unikt kommunikationsredskab, så du løbende kan kommunikere med mig og modtage vejledning.

Ønsker du rådgivning og hjælp til din træning eller kost, men rækker økonomien ikke til fysisk personlig træning, bor du for langt væk, eller har du bare brug for en sparringspartner over nettet?

Med personlig træning online kan jeg løbende hjælpe dig med din træningsplan, løfteteknik, tilpasning af træningsprogram, kostvejledning, mm.  til en lav månedlig pris.

Jeg anbefaler ikke online personlig træning til begyndere, da man under disse omstændigheder normalt vil have brug for fysisk vejledning og træning i øvelser og bevægelser.

Kontakt mig her