Online coaching

Vælg et online forløb og spar op til 75% ift. personlig træning. Du får adgang til et unikt kommunikationsredskab, så du løbende kan kommunikere med mig og modtage vejledning.

Vil du høre mere? Kontakt mig nedenfor.

Z

Få styr på det hele

Få 100% styr på hvad der skal til for at optimere din træning og kost, så du kan få de bedste resultater. Jeg hjælper dig med at styre uden om broscience og dårlige råd.

Z

effektive planer

Sammen designer vi et effektivt træningsprogram og kostplan, som passer ind i dit liv. Målet er at få det til at passe til dit liv – ikke omvendt.

Z

løbende kontakt

Udover ugentlige opfølgninger og dialog har du altid mulighed for at skrive til mig. Vi har løbende kontakt, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og hjælp til dine udfordringer.

Sådan foregår det

Den indledende fase

Målet med den indledende fase er finde ud af, hvordan du når dine mål med den mest effektive og hurtige tilgang. Under ansøgningsprocessen tager vi en dybdegående samtale og dine mål, behov og præferencer. Hvis du vælger at starte et forløb med mig, vil den indledende fase omfatte:

 • Planlægning af koststrategi ved at finde en passende fordeling af makronutrienter samt udregning af kalorieindtag. Kostplaner og strategi tilpasses på baggrund af dit liv og personlige præferencer.
 • Opsætning af træningsprogram, som er skræddersyet til dine mål, erfaringsniveau og baggrund.
 • Samtale om overholdelse af den planlagte strategi, samt punktering af kostmyter og dårlige træningsråd.

Løbende vejledning og hjælp

Trænings- og kostplaner vil altid give resultater over tid, men for at få det meste ud af planen, skal den løbende revurderes og tilpasses i forbindelse med dine fremskridt. Det kan også være aktuelt, at du sender videoer af din løfteteknik, hvis du har behov for det.

 • Evaluering hver uge. Koststrategien og træningen evalueres og tilpasses, så du fortsat får resultater.
 • Mulighed for at kontakte mig 24/7, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning.

  Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør nærmere om online personlig træning er noget for dig.

  Hvorfor mig?

  ingen bullshit

  Hele træningsverden er fyldt med dårlige råd og myter, og det er svært at holde sig væk fra dem alle. Jeg hjælper dig med at styre uden om broscience og pseudovidenskab.

  Erfaring

  Jeg har trænet og coachet klienter med henblik på muskelopbygning, styrke, vægttab og genoptræning i flere år. Derudover har jeg mere end 13 års erfaring med styrketræning og fitness.

  evidensbaseret

  Mit arbejde tager ikke kun udgangspunkt i min mange års erfaring inden for fitnessbranchen, men lige så meget i den nyeste forskning inden for træning, muskelopbygning og ernæring.

  Kontakt mig her