Online coaching

Vælg et online forløb og spar op til 75% ift. personlig træning. Du får adgang til et unikt kommunikationsredskab, så du løbende kan kommunikere med mig og modtage vejledning.

Vil du høre mere? Kontakt mig nedenfor.

Z

Få styr på det hele

Få 100% styr på hvad der skal til for at optimere din træning og kost, så du kan få de bedste resultater. Jeg hjælper dig med at styre uden om broscience og dårlige råd.

Z

effektive planer

Sammen designer vi et effektivt træningsprogram og kostplan, som passer ind i dit liv. Målet er at få det til at passe til dit liv – ikke omvendt.

Z

løbende kontakt

Udover ugentlige opfølgninger og dialog har du altid mulighed for at skrive til mig. Vi har løbende kontakt, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og hjælp til dine udfordringer.

Det får du

Vejledning

Hele sundhedsverdenen er fyldt med dårlige råd og myter, og det er svært at holde sig væk fra dem alle. Med alt den overvældende information er det svært at finde frem, hvad der egentligt er det rigtige at gøre.

Med mig som sparringspartner behøver ikke længere spekulere over, om du rent faktisk gør de rigtige ting med din træning og kost. Gennem online coaching lærer jeg dig at kende, og sammen finder vi ud af hvilken tilgang, som passer bedst til dig.

Løbende støtte

Det er altid godt at få den rette vejledning, men ofte har man også brug for kontinuerlig hjælp og støtte til at nå et bestemt mål. Derfor får du adgang til mit kommunikations-redskab, hvor vi løbende har kontakt.

Har du spørgsmål til træningsprogrammet, har du brug for at diskutere noget omkring kosten eller vil du høre min mening om noget, du har læst eller hørt? Du skal ikke vente en uge på at få et svar, som du har brug for i dag. Du nemt kommunikere med mig gennem en mobil app eller på computeren og få svar samme dag.

Jeg hjælper dig med at holde dig motiveret omkring din træning og kost med løbende check-ins for at sikre, at alt går efter planen, eller få dig tilbage på sporet, hvis det ikke gør.

Bliv klogere

Målet med et hvilken som helst forløb er i sidste ende at have nok viden til at stå på egne ben, og det gør du bedst ved at blive klogere. Under forløbet vil jeg sørge for, at du får en større viden inden for træning, kost og hele sundhedsverdenen.

Du får adgang til artikler og videoer, som er specifikt lavet til at hjælpe dig med at forstå, hvad der virkelig betyder noget i forhold til dine mål.

Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør nærmere om online personlig træning er noget for dig.

Hvorfor mig?

ingen bullshit

Hele træningsverden er fyldt med dårlige råd og myter, og det er svært at holde sig væk fra dem alle. Jeg hjælper dig med at styre uden om broscience og pseudovidenskab.

Erfaring

Jeg har trænet og coachet klienter med henblik på muskelopbygning, styrke, vægttab og genoptræning i flere år. Derudover har jeg mere end 13 års erfaring med styrketræning og fitness.

evidensbaseret

Mit arbejde tager ikke kun udgangspunkt i min mange års erfaring inden for fitnessbranchen, men lige så meget i den nyeste forskning inden for træning, muskelopbygning og ernæring.

Kontakt mig her