Online coaching

Vælg online træning og spar op til 75% ift. personlig træning. Du får adgang til min app, mulighed for daglig kontakt og adgang til mine eksklusive videoer og artikler.

Online coaching

Vælg online træning og spar op til 75% ift. personlig træning. Du får adgang til min app, mulighed for daglig kontakt og adgang til mine eksklusive videoer og artikler.

Få hjælp til din
træning, vægttab eller
med at leve et sundere liv.

Få hjælp til din
træning, vægttab eller
med at leve et sundere liv.

Det får du

Vejledning

Hele fitness- og sundhedsverdenen er fyldt med bullshit. Derfor kan det være svært at finde frem til hvad der er rigtigt og forkert at gøre. Hvordan skal man træne og spise for at bygge muskler? Hvordan taber man sig uden at tage det hele på igen? Hvordan får mange opbygget nogle sunde vaner?

Med mig som sparringspartner behøver du ikke længere spekulere over, om du rent faktisk gør de rigtige ting med din træning og kost. Gennem online coaching lærer jeg dig at kende, og sammen finder vi ud af hvilken tilgang, som passer bedst til dig.

Løbende hjælp

Det er altid godt at få den rette vejledning, men ofte har man også brug for kontinuerlig hjælp og støtte gennem et forløb. Derfor får du adgang til min platform og app, hvor vi løbende har kontakt.

Har du spørgsmål til træningsprogrammet, har du brug for at diskutere noget omkring kosten eller vil du høre min mening om noget, du har læst eller hørt? Du skal ikke vente en uge på at få et svar, som du har brug for i dag. Du kan nemt kommunikere med mig gennem en mobil app eller på computeren.

Jeg hjælper dig med at holde dig motiveret omkring din træning og kost med løbende check-ins for at sikre, at alt går efter planen, eller få dig tilbage på sporet, hvis det ikke gør.

eksklusivt indhold

Målet med et hvilken som helst forløb er i sidste ende at have nok viden til at stå på egne ben, og det gør du bedst ved at blive klogere. Under forløbet vil jeg sørge for, at du får en større viden inden for træning, kost og hele sundhedsverdenen.

Du får adgang til artikler og videoer, som er specifikt lavet til at hjælpe dig med at forstå, hvad der virkelig betyder noget i forhold til dine mål.

Det får du

Vejledning

Hele fitness- og sundhedsverdenen er fyldt med bullshit. Derfor kan det være svært at finde frem til hvad der er rigtigt og forkert at gøre. Hvordan skal man træne og spise for at bygge muskler? Hvordan taber man sig uden at tage det hele på igen? Hvordan får mange opbygget nogle sunde vaner?

Med mig som sparringspartner behøver du ikke længere spekulere over, om du rent faktisk gør de rigtige ting med din træning og kost. Gennem online coaching lærer jeg dig at kende, og sammen finder vi ud af hvilken tilgang, som passer bedst til dig.

Løbende hjælp

Det er altid godt at få den rette vejledning, men ofte har man også brug for kontinuerlig hjælp og støtte gennem et forløb. Derfor får du adgang til min platform og app, hvor vi løbende har kontakt.

Har du spørgsmål til træningsprogrammet, har du brug for at diskutere noget omkring kosten eller vil du høre min mening om noget, du har læst eller hørt? Du skal ikke vente en uge på at få et svar, som du har brug for i dag. Du kan nemt kommunikere med mig gennem en mobil app eller på computeren.

Jeg hjælper dig med at holde dig motiveret omkring din træning og kost med løbende check-ins for at sikre, at alt går efter planen, eller få dig tilbage på sporet, hvis det ikke gør.

eksklusivt indhold

Målet med et hvilken som helst forløb er i sidste ende at have nok viden til at stå på egne ben, og det gør du bedst ved at blive klogere. Under forløbet vil jeg sørge for, at du får en større viden inden for træning, kost og hele sundhedsverdenen.

Du får adgang til artikler og videoer, som er specifikt lavet til at hjælpe dig med at forstå, hvad der virkelig betyder noget i forhold til dine mål.

Z

Få styr på det hele

Få 100% styr på hvad der skal til for at optimere din træning og kost, så du kan få de bedste resultater. Jeg hjælper dig med at styre uden om broscience og dårlige råd.

Z

effektive planer

Sammen designer vi et effektivt træningsprogram og kostplan, som giver mening for dig. Målet er at få det til at passe til dit liv – ikke omvendt.

Z

løbende kontakt

Udover ugentlige opfølgninger og dialog har du altid mulighed for at skrive til mig. Vi har løbende kontakt, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og hjælp til dine udfordringer.

Interesseret?
Kontakt mig for at høre nærmere

Interesseret?
Kontakt mig for at høre nærmere

Min opgave er at give dig den viden, de ressourcer og den selvtillid, du har brug for, for at inkorporere den bedste tilgang til træningen og kosten i dit liv.

Mange af de ting, jeg formidler i mit arbejde, vil måske direkte eller til dels modsige den konventionelle visdom, som størstedelen af os er vokset op med eller har fået at vide. Men som du vil finde ud af, er min viden bakket op af videnskabelig evidens og kombineret med flere års praksis erfaring. Hvis du er åben for den videnskabelige tilgang, og du er villig til at lytte til mig, vil du se resultater.

Jeg har efterhånden mange års erfaring med vejlede i at bygge muskelmasse, opnå et permanent vægttab gennem holdbare vaneændringer og hjælpe folk med at leve et smertefrit liv.

Kontakt mig her