Sandra

Sandra henvendte sig til mig, da hun ønskede at øge sin styrke samt finde motivationen til at træne. Vi aftalte et forløb på ti uger, hvor målet var at finde frem til en passende træningsplan til Sandra, samt at øve de grundlæggende øvelser, således at hun kunne stå for hendes egen træning efter endt forløb.

Her kommer en udtalelse fra Sandra:

Mit forløb hos Frederik har givet mig motivation og lysten til at træne regelmæssigt. Da jeg startede mit 10 ugers forløb tilbage i april, havde jeg ingen træningserfaring, og jeg havde udfordringer med slem spændingshovedpine.

Frederik hjalp mig i gang med træningen helt fra bunden, og lærte mig teknikkerne, så jeg ikke gjorde spændingerne værre, og samtidig havde vi træning af hele kroppen som fokusområde. Jeg fik skræddersyet et træningsprogram der passede til mig, og til at styrke muskulaturen i hele kroppen.

Min spændingshovedpine er blevet markant bedre, hvilket for mig betyder øget livskvalitet. I mit valg af personlig træner, var det vigtigt for mig, at vi havde god kemi, og at jeg følte mig forstået. Frederik mødte mig præcis, hvor jeg var og pressede mig hverken for lidt eller for meget.

Derudover har Frederiks baggrund som fysioterapeut givet mig en god sikkerhed for, at han forstår sig på kroppen generelt.