[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ class=”cs-ta-left” style=”padding: 0px;”][x_image type=”none” src=”https://fhecht.dk/wp-content/uploads/2017/04/emma.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Emma – Ikke bange for styrketræning

Emma ønskede primært to ting: at få lavet et skræddersyet træningsprogram, hvor styrke og øvelser med frivægte var i fokus, samt kostvejledning og en klar plan for hvordan hun kunne smide de sidste kg for at nå i mål.

Forløbet foregik over 10 uger, hvor der hver uge blev øvet tunge basisøvelser, såsom squat, dødløft og bænkpres. Mange, især piger, er tilbageholdende over for disse øvelser, da de kan virke intimiderende og teknisk udfordrende. Men med den rette vejledning og en smule øvelse, kan man faktisk få en fin grundteknik på forholdvis kort tid, og man bliver hurtig komfortabel med at træne med frie vægte. Det var også tilfældet med Emma.

Kombineret træning og kost

Sideløbende med træningen fik Emma hjælp til at kickstarte hendes vægttab ved at lave nogle småjusteringer på kostfronten. For langt de fleste behøver det slet ikke være så svært at justere kosten for at opnå et vægttab, og ofte er et specifikt kostprogram slet ikke nødvendigt for at tabe sig.

Til gengæld kan det være mere interessant at justere på kostvanerne fremfor selve madvarerne, således at man taber sig uden at skulle leve af kylling og broccoli. For Emma betød det en varieret kost uden madrestriktioner, men med et mindre indtag af særlige kalorieholdige madvarer. Der var stadig dog plads til slik og chokolade.

Udover vores ugentlige træningstimer og kostvejledninger fik Emma løbende vejledning over e-mail og telefon, så hun aldrig var i tvivl om, hvad hun skulle gøre for at nå sine mål.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”] [/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]