Fysioterapi &
Genoptræning

Book tid til fysioterapi eller genoptræning i København

Unikt behandlingsforløb

Du vil løbende kunne kontakte mig, holde mig opdateret om din skade og stille spørgsmål til behandlingsforløbet uden ekstra omkostninger.

Længere konsultationer

Hos mig får du længere konsultationer end den gennemsnitlige fysioterapeut, således er der god tid til undersøgelse og behandling.

Specialkompetencer

Jeg har en specialiseret uddannelse og erfaring inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af skader og smerter i kroppen.

Evidensbaseret praksis

Jeg behandler ud fra en evidensbaseret praksis, så du kan være sikker på at få en optimal behandling, der er understøttet af videnskaben.

Første konsultation

kr 495 / 60 min
  • Den første konsultation består af en detaljeret undersøgelse for at sikre et effektivt behandlingsforløb. Dertil laves der en en plan for hvordan du kan få bugt med din skade.

Opfølgning

kr 395 / 45 min
  • Den opfølgende konsultation består af behandling, tests og justering af forløbet på baggrund af nye observationer.


Kort session

kr 295 / 30 min
  • Har du brug for en kort behandling eller opfølgning på dit genoptræningsforløb, skal du ikke betale samme pris for en fuld konsultation.

Frederik Hecht

Jeg er uddannet fysioterapeut med fokus på det muskuloskeletale område.

Mere specifikt har jeg specialiseret mig inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af problemer i bevægeapparatet, dvs. de strukturer og mekanismer, der får os til at bevæge os.

Dertil er der undersøgelse og behandling af muskler, nerver og bindevæv, der sørger for, at vi kan bevæge os uden smerter.

Jeg har en omfattende viden inden for forskellige smertemekanismer, såsom akutte og længerevarende smerter.