DEN SIDSTE FITNESSBOG

Tag kontrol over din træning, din kost, dit liv

Download et gratis
kapitel af bogen

Indtast din emailadresse herunder og få tilsendt det første kapitel af Den sidste Fitnessbog helt gratis.

Er du frustreret over ikke at få de resultater, du ønsker?

Er du forvirret over, hvordan du skal træne og spise?

Ser du kostplaner og slankekure som den eneste vej til vægttab?

Ønsker du at tage kontrol over din træning, din kost og dit liv?

Frederik Hecht forstår, hvor udfordrende, uoverskueligt og forvirrende det hele kan være. Som personlig træner, fysioterapeut og sundhedsformidler deler han ud af sin viden og erfaring med at skabe effektive trænings- og kostvaner.

I Den Sidste Fitnessbog lærer du at tage sagen i egen hånd. Du vil ikke kun lære at følge en tilgang, som du kan blive ved med at følge, men du vil også lære at blive glad for processen. Nulstil dit mindset inden for kost og træning og opbyg holdbare vaner.

Denne bog er ikke som de andre fitnessbøger. Når du er færdig, vil du være ekspert i din egen træning, kost og sundhed.

Det er din tur til at tage kontrol.

Ofte stillede spørgsmål

Min bog er for dem, der føler sig fuldstændig overvældet af al den information, alle de holdninger og påstande, der findes omkring træning, kost og det at leve et sundt liv. Bogen er også for dem, som godt ved, hvad man skal gøre, men som stadig har svært ved at føre deres plan ud i livet og være vedholdende med de ting, man har sat sig for at gøre.
Hvis du håber på, at bogen giver dig en helt struktureret og detaljeret plan for, hvordan du skal spise, så bliver du slemt skuffet. Den kommer nemlig til at være noget andet, end hvad du ellers kunne forvente af en bog om fitness.

For at være ærlig, og det skal man jo, så vil du sandsynligvis ikke få så meget ud af at læse bogen. Bogen er skrevet til dem, som ikke har styr på det, og som finder det vanskeligt at opbygge gode trænings- og madvaner.

Når det så er sagt, kommer jeg sikkert ind på en ting eller to, som du ikke har tænkt over før, og som kan hjælpe dig yderligere i din fitnessrejse.

Godt spørgsmål. Jeg har uddannelserne og erfaringen. Jeg er blevet skolet i den videnskabelige tilgang, hvordan man læser forskningsartikler og så lytter jeg til hvad de respekterede forskere har at sige.

Dertil har jeg erfaringen, både hvad jeg har erfaret personligt i løbet af min fitnessrejse og gennem mit arbejde med træningsklienter. Med denne kombi føler jeg, at jeg har noget interessant og lærerigt at skrive ned i en bog.

Både ja og nej – men mest nej. Du vil i bogen finde eksempler på hvordan et træningsprogram kan se ud, og hvordan en god kost kan sammensættes. Men det er i bund og grund ikke hvad du har brug for. Du har brug for at kende til principperne bag en effektiv træning og god kost.

Du har brug for at kunne tage sagen i egen hånd. I denne bog lærer du, hvordan du bygger muskler, bliver stærkere, og mere fit. Men lige så vigtigt lærer du at ændre dit mindset inden for fitness, mad og sundhed.

I bogen vil vi komme ind på det grundlæggende inden for træning og kost, og aflive flere af de utallige myter, som unødvendigt er med til at gøre tingene langt mere kompliceret, end hvad det rent faktisk er.

Vi vil se på, hvordan du kan implementere den rette træning, kost og mindset uden at falde tilbage til dine gamle vaner. Du vil lære, hvordan du bliver herre over din egen sund- hed, så du selv kan styre uden om de massive mængder af misinformation, forkerte overbevisninger og dårlige råd, som vi bliver eksponeret over for på daglig basis.

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan enten skrive til mig her gennem min hjemmeside, eller du kan finde på mig Facebook eller Instagram.

Tusind tak! Den bedste måde at støtte mig og reklamere for bogen er ved at nævne den på sociale medier. Hvis du bruger instagram, må du hjertens gerne tagge mig: @frederik.hecht
Endnu engang tak!